Massagestoel

spa AquaSense Sapphire op massagestoel overzichtMassagestoel Vitalles Elite op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzichtXenia douche en bad met jets, bubbels en LED op massagestoel overzicht                  op massagestoel overzichtInfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op massagestoel overzichtSpa mammoth op massagestoel overzichtMassagestoel Amazing Vitalles op massagestoel overzichtHappy op massagestoel overzichtInfrarood sauna tuin op massagestoel overzichtVerpakking op massagestoel overzichtStoomdouche Dark Rose op massagestoel overzichtInfrarood sauna trendy op massagestoel overzichtInfrarood sauna 2 venster XXL op massagestoel overzichtInfrarood sauna fineer op massagestoel overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies, beleven en koop.---------- andere tijden op afspraak mogelijk ---------

 

Vitalles massagestoelenMassagestoel / relaxzetel Vitalles®

De Vitalles® is de meest geavanceerde relaxzetels welke momenteel geproduceerd wordt. Door de kwalitatief superieure massagetechnieken die toegepast worden kunnen we spreken van een persoonlijke masseur die telkens weer voor u een massage op maat maak. In onze showroom kunt u verschillende echte massages ondergaan. De Basic heeft alle basis massagetechnieken zoals  een massagestoel behoort te hebben en is daarbij ook met een voetconsole uitgerust. De Vitalles® Amazing € 2.095,- en Energic € 1.395,- massagestoelen hebben unieke mogelijkheden, de Elite massagestoel € 1.895,- heeft alle uitgebreide mogelijkheden, de Elite Plus en Amazing Plus zijn massagestoelen met muntautomaat uitgevoerd voor commercieel gebruik.                 TesT The BesT

Wij beschikken binnen ons assortiment ook over een aantal massagesetels. Wij beperken ons tot de beste producten welke qua kwaliteit/prijsverhouding binnen onze doelstelling past. Aangezien wij deze modellen dan ook in grote getallen in de verkoop hebben, kunnen wij u deze massagestoelen, relaxzetels of massagezetels dan ook tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Wij kunnen u nu dan ook meerdere scherpe acties aanbieden

Belangrijke wetenswaardigheden relaxzetels, massagestoelen of massagezetels
 -volg onderstaande linken-

Welke massagestoel past bij u. Bedrijven, voordelen werknemer en werkgevers.
Gezondheid massagestoel Kwaliteit voordelen Vitalles massagestoelen
Verschillen in massage types. Voordeel voetconsole reflexmassage
Toen en nu. Bedrijfsmatige inzet

massagestoel massagestoelmassageszetelmassagezetelMassagestoel Vitalles basicMassage stoel Basic voorzijde

Door hier te klikken gaat u naar een overzicht met details en informatie van de afgebeelde massagestoel.

massage stoelmassagestoelmassagestoelmassagestoel

Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken krijgt de betreffende afbeelding in vergrote weergave.
Door hier te klikken gaat u naar een overzicht met details en informatie van de betreffende afbeelding massagestoel.
Van de afgebeelde massagestoelen heeft iedere massagestoel specifieke mogelijkheden t.o.v. van andere massagestoelen. De afgebeelde vier modellen omvatten dan ook alle mogelijkheden op gebied van elektrische stoelmassage. Andere modellen massagestoelen zijn een combinatie mogelijkheden of hebben minder mogelijkheden dan de afgebeelde comfortabelen massagestoelen. De vier modellen zijn elk de top in hun prijsklasse en hebben een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.

Amazing massagestoel

 Wij hebben ook aanbiedingen te koop van andere producten zoals infraroodsauna's, stoomcabines of stoomdouches, buiten spa, douches en baden. U kunt via de linken in de top van de pagina deze producten bekijken.